فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

سؤالاتی از برادران اهل سنت(سلسله مباحث اعتقادی شیعه-بخش آخر)

پیامبر(ص) به امر خداوند او را از اینکار معزول و دستور برگشتن وی را صادر و علی ابن ابیطالب(ع) را مأمور انجام این وظیفه مهم نمود و در پاسخ سؤال ابوبکر از علت عزل وی فرمودند: جبرائیل نزد من آمد و گفت: پیام الهی را نباید ابلاغ کند مگر خودت یا مردی از خود تو. (منابع: مسند احمد 3/283  صحیح بخاری 6/81  تفسیر طبری 10/64)    خودتان قضاوت کنید...

فسخ بیعت

 

آیا این جمله ابوبکر دلیلی بر فسخ بیعت از جانب وی نیست؟ ابوبکر مکرر بر منبر می گفت: {أقیلونی أقیلونی فَلَستُ بِخَیرکم و علیٌ فیکم} مرا رها کنید، رها کنید، من بهترین شما نیستم درحالی که علی(ع) در میان شماست!!! (منبع: شرح نهج البلاغه ابن أبی الحدید 1/169)

 

همچنین آمده است که گفت: من از رأی(بیعت) شما گذشتم چون بهترین شما نیستم پس با بهترین خود بیعت کنید. (منبع: کنزالعمال 5/656)

 

به روایت دیگر آمده است: من متصدی زعامت و رهبری شما نیستم، پس اگر راه راست پیمودم مرا یاری کنید و اگر به انحراف و کجی کشیده شدم مرا به راستی وادار کنید. (منبع: شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید 17/156)

 

انصاف استاد و کلام حق

 

ابن ابی الحدید از دانشمندان اهل سنت در کتاب معروف خود یعنی شرح نهج البلاغه جلد 16 صفحه 284 می گوید: از علی ابن فارقی، مدرّس و استاد مدرسه غربیه در شهر بغداد پرسیدم: آیا فاطمه در ادعای خویش در ماجرای فدک صادق بود؟ علی ابن فارقی پاسخ داد: آری. گفتم: پس چگونه است که ابوبکر فدک را پس نداد درحالی که می دانست او راستگو می باشد؟ استاد لبخندی زد و سخن لطیفی گفت: اگر آن روزابوبکر به محض ادعای فاطمه(س) فدک را برمی گرداند(و به راستگویی وی اعتراف می کرد)، فاطمه فردا روزی می آمد و خلافت همسرش را مَطرح می کرد و ابوبکر را از مقامش دور می کرد و ابوبکر نیز در عدم قبول گفتار او عذر و بهانه ای نداشت زیرا خودش از قبل، به صداقت آن بانو اعتراف کرده بود و بدون گواه و بیّنه ادعای وی را پذیرفته بود. ابن ابی الحدید در انتهای این داستان می نویسد: {وَ هذا کلامٌ صحیحٌ} و این سخن، مطلبی درست و صحیح است.

 

واقعاً با این که حق مشخص بود و میدانستند که حق با کیست چرا قبول نکردند؟؟ بهتر نیست که حداقل ما، چشمان خود را درمقابل حقیقت نبندیم؟؟؟

 

عاقبت اهل حق

 

در جریا اختلافاتی که پس از رحلت پیامبراسلام(ص) اتفاق افتاد، طبق روایتی شخص خلیفه دوم گفته است: هیچ امتی پس از پیامبرش با هم اختلاف نکردند، مگر اینکه گروه باطل آنها بر گروه حق پیروز شدند. (منبع: کنزالعمال 1/183  تذکرة الحفاظ 1/87)

 

باید بدانیم کدام دسته پیروز شد و بدانیم چه بر اهل حق آمد...

 

 

 

پیان این بحث.. 

 

منبع:marefat-mahdavi.blogfa.com

 

 

 


موضوعات مرتبط: پاسخ به شبهات ، سوالاتی از اهل سنت ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 18 اسفند 1392برچسب:سوالاتی ازاهل سنت, شبه,پاسخ به شبهات, | 1:11 | نویسنده : محمد |

صفحه قبل 1 صفحه بعد

لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • آریا جی اف ایکس